Monday, March 23, 2009

Bersedarhana

bile beli barang murah -
"kedekut gile...umah besar,bapak kaya,kete banyak tp bli barang murah je,bli la yg berjenama sket"

bile bali barang mahal -
"blagak gile...tau r dok umah besar,bapak kaya raya,duit banyak nak mampos tp jgn la show off bli berjenama je"


yo lah labuuuu...ape2 je la...


akhir kata : bersedarhanalah kita dgn ape sahaja dgn kemampuan yang ada...







2 comments:

Mrs LVoe said...

:-)) sha suka entry nie.

brg2 mahal tu camner ekk?? makna yea xleh beli kt giant ker? kena beli kat cold storage or tesco?

sha bru noticed u link blog sha. tq tau. nape x ckp kt sha?

misyamansor said...

hye sha..
sorry xbgtau link blog sha...igt nak jd mcm silent reader yg meng'link2' blog org je..hahaha...

brg2 mahal tuh yg lebey kurang cth sha tu la..asalkan org tuh mampu ape salahnye kan..lain la kalo org tuh mintak duit dr org lain tuk bli2 brg yg luar kemampuan die..huhu..

p/s: suke baca blog sha..byk dpt infos..hehe..