Saturday, April 25, 2009

tony romas

3rd day makan2..!! haha...

that day start ngan amik ilah kat hkl then g matrade..pas 2 br la ke ikea...jeng..jeng..jeng...
pergi lah kami ke ikea tuk cuci mata yg lama xcuci mata dgn furnitures yg marvellous and adorable at the same time tiutttt...then snap2 la dlm tuh...dah brangan nak ade rumah sendrik with prabot2 sendrik...siap stiap ruang nak decorate cemane dah...kuat brangan jugak ek gue...haha...harap2la impian menjadi kenyataan satu hari nnt...aminnnn... ;p



ok...kaki terselit tableyh nak masok plk dah..haha..santek laa meja glass tuh...sape nak sponsor angkat tangan...hehe :p


lps jalan2 tuh perot pon lapo..huhu...makan lah kami beramai2 di tony romas paling dekat...and kterang dpt 30% discount sbb apiz (amik ko besar2 ni aku tulis name ko..haha...nnt blanja aku plk..!! haha) keje kat Manhattan Fish Market.same company ngan si tony romas nih...so,dpt la 30% discount...weehhuuuu....


halimm..!! aphal muke ko nih?? dah smangat tak terkata nak smpi jd lagu ni haa...ahahah...


haaa..ok dah muke ko ngan ilah..haha..ceria sungguh hangpa ni naa..haha




grilled salmon = RM39.90


1/2 bbq chicken = RM29.90



rose chicken = rm31.90


tony platter = rm28.90


ini xigt..tp ni yg cam button mushroom tuh...sedapp..!! ala2 mushroom goreng..tp pki mushroom mahal skit la :p


tony smpl = rm39.90

aku pon xigt sgt name2 mknn tuh..aku tulih ape yg igt je la ye with harga2 depa...ni la yg all of us mkn...kenyang xterkata okeyh pastu..haha...layanan tip top...ade je kat meje kterang..mane taknye, time tuh dah ramai org..time nak blk tuh da xbrape layan sgt da..hahaha...


tgk ni..siap buat smiley face lagituuuu gune drg nye sos... :)


nah krg..sebok je kat blog aku..haha...nnt p tarok muke aku kat blog korang plk...p wat blog cepat..!! nnt aku bosan2 bleyh bace..haha..muke aku xperlu la kan..awal2 tdi aku da tepek kat atas da cukup la kot... :p hehehe...



tgk tuh...murah kan...drp harga RM260 smtg after less jd la RM172.30 ...


cukup lah smpi cni je ek...nak wat keje ni..byk keje nih :p

4 comments:

eikieyn said...

nampak cam sedap jer...tapi tade duit..mim blanjer!!~

misyamansor said...

haha...aku xkojo lagik... :p nnt aku da keje kte blanje same2 yeah....hihihihi....

cottoncandy said...

omg you love tie racks! me tooo! love your outfit! :)

misyamansor said...

cottoncandy - yup2 i do love tie racks! still collecting it until now..hehe...thanks babe! :)