Thursday, October 30, 2008

8th day

saye tuka layout baruuu...!!! cantek x?? hihi... :p sorry la kawan2 menunggu lame gamba2 ye..hehe..skrg saye upload gamba off and gamba raye as well..have a look..andddd...harini adeliza melawat company saye..haha..company saye ini boleh dikatakan seperti library..haha..kalo kamu2 pernah pegi library yg tade org ckp2 lansung tu mcm tu la suasana die..tambah lg dgn air cond yg cejuk iteww...wahh..nyaman sungguh kalo tido disitu...nak tau tak harini pagi2 tdi dan2 la kulitku ini sgt memedih spt dibakar atas sbb2 tertentu yg tableyh diceritakan kepada semua lapisan masyarakat..haha..and da sakit kulit tuh sakit prot plk nak terberak..adoii...smpi2 off je berak tros..haha..lame lak 2...drg2 pon pelik..tp ape aku kesah toilet pompan tuh mmg aku sorang je yg conquer sbb aku sorang je pompan kat off tuh..wahahaha...anddd bleyh plk die kc test..adoii..test mrepek2 plk tuh..tah ape2 laa..c prog la, timer lah..pcb layer n direction lah..adoii..sengal ke ape..aku nak keje bkn nak amik test..haha..and ade lg crite..harini bleyh plk ade meeting and aku ni plk g pki jeans..adoii..bkn nak bgtau awal2..tp aku pki bj kebaya and jeans la..ala2 modern gitew..haha..and aku and intern lg srang ni(faisal) siap xckp kat off tp chatting bukan main panjang..sbb takot nak ckp..hahaha..adoii..sengal sungguh....ok...tgk je la gamba..nak wat keje nih..tp ade budak tuh nak dtg plk dah..tau la die tade keje bleyh jalan2 sume..aku ni ade keje n kne tdo 8jam sbb nnt tade tmpt nak tdo kat off tak kesian ke kpd insan yg hina ini..haha...

my off :

main door wireless people office...


kat blkg meje tu r tmpt aku slalu smyg...nak tdo cemane..habaq mai lekaih...


ni kat reception counter tp en zulkifli mmg suke dok cni sbb die suke bukak pintu sape saje yg dtg..haha..


jam yg terpampang dpn bijik mateku yg nak bgtau aku mate utk pulang sudah hampir tiba..haha..


meja saye..selerak sket..br nmpk bz wat keje sket..haha..


dpn tu off danial ke ape tah anme die..die teror sgt programming smpi aku pon tak brape suke kat die atas sbb2 tertentu..haha..


yg ni aku suke..name die arif..die tabah gla aja aku php skrg ni...and website tu br 10% je siap..haha..nnt da almost complete br krg tgk je..sabar ye...lame lg aku dok off ni..haha..


ok.jubah ini sgtlah besa bleyh 2 org masok dlm jubah ni...da gmok nnt br pakai jubah ini ye kalo tak nnt org igt saye ni terlebey kain sgt2 la plk..haha..


rajin lagi..haha...blk tu la air yg drg stiap minit g amik air tuh..nak chat pon payah..haha..


jam gla waktu balik kerja 1st day... :|


raya :


rumah hazwan...


rumah tiqah...


climbing at camp5,ou...


lepas climb kterang g kroke..!!! haha..yg dlm box kecik gla nak mampos yg 1 lagu harge smpi singgit and sound die XBEST LANSUNG OKEYHH..!!


umah tomok...


umah wewey...


kucing gedikxxx...Jmarie...


umah kg pandan...


kg pandan juge...

5 comments:

goooooood girl said...

Feel good......

Kirt said...

Hi I would like to know if yall are from Afganistan are not but if so how have it been for you trying to live in the United States.

idayusof said...

ehhhh atiqah azinuddin ade di situ. hehe. lame x jumpe makcik tu.


mesti masih bising seperti biasa kan

Anis said...

hi babe!:) pls feel free 2visit us 4AUTH COACH n LV bags at amazing price.also available original branded perfumes and tie-racks scarves too!:) thanks babe!:)

misyamansor said...

idayusof

ehh..kenal ek die? die mne bleyh senyap..haha.. :p