Wednesday, November 19, 2008

20th , 21th and 22th day


i've been bz lately plus malas nak update blog...smlm ngantok gla g bantai tdo kat off sejam lepas solat zuhur..haha..bleyh plk terlajak smpi sejam...memule nak 30min je..tgk2 da kol 3..thanks to lorry yg tgh buat construction jln raya dpn my off ni...so mlm tuh i tends to sleep at 9.30pm...so,bgn terlebey awal plk...cume grak from umah lmbt sket...around 840am..haha...slalu x jam..tetibe harini byk plk kete...tik tok tik tok smpi2 off kol 940am..haaa!! amik ko.. :p tu la...grak lmbt lg...tp seb baik ade org lg lmbt dr saye...huhu...and tdi ade drama kat off slame 2sec..nak tau dramanye ape, bia kterang je la yg tau...tak elok besarkan2 cite bende xbrape nak best nih..haha...mesti krg tertunggu2 nak tgk hasil my mookiee tu kan..ahahah..nahh..tgk le nih...


before



after (sorie lerr...terover letak cocoa la beb...next time letak choc chip je..cocoa letak cenonet je okeyh..haha..)


sebnanye ade byk lg nak tulis nih..tp da kol 11:36pm...i gtg now kalo tak esk nnt aku p bantai tdo lg plk kat off tuh..haha...time to go peeps..!! daa..!!

p/s: i'll update bout' dinner at jagoya and climbing later okeyhh...
p/s: geram btol buat kiCad nih...nak susun tuh yg fenin tuh...harap2 lah esk dpt ilham cara susun so that complete even double layer...aminn...

2 comments:

The Rose Attic said...

syamim,
hehehe, baru prasan ko ada blog dari mim-sales tu .. kekeke. oohh makan jogoya yeee. tak ajak aku.

buat kuih raya haji ke tu ?

misyamansor said...

haha...tuh yg tableyh publish sgt kat sumerang tuh..kang nnt aku dok kutuk2 org, org tuh bace plk..haha...mampuih aku..dah xjd malaysian's sweetheart..aahahahhaa... :p