Tuesday, August 19, 2008

no idea

from now on saya mahu berbahasa melayu 80% di blog ini..haha..bukan ape saje je nak practice BM tuk kalo dpt keje kat gov nnt kene buat essey dlm BM.kang nnt kerkencin2 tak tau nak translate BI - BM plk kan. haritu (seminggu lepas) nak amik sticker kereta pas 2 tak pasal2 kne baya saman sebab pakai sepilar kat MMU...MMU ni mmg buat duit btol...aku plak cpt hangin je lately pas 2 g la jumpe die nye kepale yg suke kuakan saman2 ni...bole plak die ckp mungkin sbb kamu xbernasib baik..so i said, bukan off hours smpi kol 5 ke..pas 2 pakcik keling tu ckp sape kate kol 5..off hours smpi kol 530pm..adehh..makin tensi le pule aku nih...huhu..pas 2 aku pon rampas n buat muke nak muntah kat die kertas yg ade details car sticker tuh...mungkin kene tulah agaknye dgn si keling tuh, slipa jamban yg aku guna tuk g pejabat die tuh putus..damn it...skrg da tade slipa jamban le plk...tensi2..kalo stakat kene baya rm5 je sbb pki slipa tape gak..ni rm20..!! baya car sticker rm6...kesimpulannye smpi ke harini aku tak p baya2 saman bodo tu...tp aku da baya car sticker...mmg menyusahkan nak mampos la mmu ni...cpt2 la abis..da xtahan da nak dok cni..tp dok cni yg bestnye bleyh download smpi lebam..sume cite pon ade..hahahha...

next topic aku g interview tuk practical training kat raingate company.raingate ni anak sykt microsoft..bermakne saya kene lah buat coding2 yg jarang2 saye sentuh itew...FYP pon upah org tuk buat coding lg la keje kan...mmg ler saye tidak suker...tp memandangkan ini adalah 2nd interview and yg 1st interview pon soh wat coding da tableyh nak elak dah rasenye...resume aku tulis C language = 1...bermakne bodo in programming..tak pahemm2 ke org2 yg bace resume2 tuh ek...tensi la pulok...tp dgn tak rela hati terpakse la ckp i'm willing to learn new things :(( terpakse la menghadap comp 8jam tuk buat coding semata2...ohh..keje yg membosankan...wawawawawaaaa....pose nak dekat...saye kene turunkan berat badan sebanyak 3kg paling kurang tuk pakai jeans2 baru balik...fyi, now i'm wearing my old jeans.old jeans > new jeans..paham2 la ye..kalo tak phm c carik kat math nye function..haha...tak saba la plk nak tgk bunge api kat putrajaya jumaat ni...ehhh..reportt...!!! kene anta 3/9 ni...mampuih..dah la 30/8 ade lab...pagi ptg plk tu...membuatkan otakku mereng...assignment 5/9 - law...8/9 antenna....wahhh bertambah2 mereng nih...ok la..nak sambung reporto...cau cin cau...!!

4 comments:

halim said...

wah ko mmg gemuk hahaha

misyamansor said...

tpkan aku rase ko lg gemuk..hahaha..

fromoutterspace said...

haha...
iemaaaa jugak kurus weh// wajjaja

misyamansor said...

wahh...iema pon ade..ni mesti apis nye keje nih..haha